Три възглавнички с дъх на пролет и един рожден ден

И така... моето голямо момиче порасна още с една година. 26 години - прекрасна възраст! И много отговорна, защото ако до 25 казваме, че младите са все още неопитни, 26 година е един прелом в мисленето, изискванията на другите към нас и... висока отговорност.
Много мислих какъв да буде пдаръкът ми към мота дъщеря и накрая го разделих на две части. Едната, която ще и служи практично в живота и  поради качеството , което се очаква от марката, ще остарява почти незабележимо спрамо нея, а втората - нещо за душата ,с което да обогати интериора в дома си.
 Подаръка изглежда ето така:


В кашона се намират 8 продукта на фирма "Silit" известна с неините прибори и тенджери. Комплект от тенджери и 3 лъжици за сервиране и готвене.
А това ,което моите ръце сътвориха за нея са трите калъфки в гама лила.







Освен че са пачуърк, те са и избродирани на ръка:


Опаковах ги по този начин, защото за големите ,които са с размер 50 Х 50 имах възглавници, а за малката : 25 Х 40 нямах, но Неди си имаше и  я облякохме и нея.
Дъщеря ми се зарадва моного на калъфчиците, и бе много приятно изненадана, защото аз й бях показала пеперудите, казвайки и, че са за пролетния  тоалет на нарите в Чокманово.
Колкото до тенджерите... очакванията ми се оправдаха - радостта не бе изразена с подскоци, но всеки следващ път,когато ги ползва, ще осъзнава, че има нещо в домакинството, на което сигорно може да вярва.

На вас ви пожелавам хубава вечер, а аз отивам да си стягам куфара за път :) .

Коментари

  1. Прекрасно лилаво , прекрасен повод , чудни изненади !
    Да ти е живо и здраво и все така обичливо момичето !
    И ти - за да си винаги до нея , когато го пожелае !
    Целувки !

    ОтговорИзтриване
  2. КОЙ НЕ БИ СЕ ЗАРАДВАЛ,НА ПОДОБЕН ПОДАРЪК! АЗ СЕ РАДВАМ,САМО ЗАРАДИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГИ ВИДЯ И НАЙ-ВЕЧЕ,ЗА ТОВА ,ЧЕ СЪМ СЕ СРЕЩНАЛА С ТЕБЕ,СКЪПА! ХОРАТА С ТАЛАНТ И СЪРЦЕ ПРАВЯТ ЖИВОТА МИ ПРЕКРАСЕН!БЛАГОДАРЯ ТИ!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта