Три възглавнички с дъх на пролет и един рожден ден

И така... моето голямо момиче порасна още с една година. 26 години - прекрасна възраст! И много отговорна, защото ако до 25 казваме, че младите са все още неопитни, 26 година е един прелом в мисленето, изискванията на другите към нас и... висока отговорност.
Много мислих какъв да буде пдаръкът ми към мота дъщеря и накрая го разделих на две части. Едната, която ще и служи практично в живота и  поради качеството , което се очаква от марката, ще остарява почти незабележимо спрамо нея, а втората - нещо за душата ,с което да обогати интериора в дома си.
 Подаръка изглежда ето така:


В кашона се намират 8 продукта на фирма "Silit" известна с неините прибори и тенджери. Комплект от тенджери и 3 лъжици за сервиране и готвене.
А това ,което моите ръце сътвориха за нея са трите калъфки в гама лила.Освен че са пачуърк, те са и избродирани на ръка:


Опаковах ги по този начин, защото за големите ,които са с размер 50 Х 50 имах възглавници, а за малката : 25 Х 40 нямах, но Неди си имаше и  я облякохме и нея.
Дъщеря ми се зарадва моного на калъфчиците, и бе много приятно изненадана, защото аз й бях показала пеперудите, казвайки и, че са за пролетния  тоалет на нарите в Чокманово.
Колкото до тенджерите... очакванията ми се оправдаха - радостта не бе изразена с подскоци, но всеки следващ път,когато ги ползва, ще осъзнава, че има нещо в домакинството, на което сигорно може да вярва.

На вас ви пожелавам хубава вечер, а аз отивам да си стягам куфара за път :) .

Коментари

 1. Прекрасно лилаво , прекрасен повод , чудни изненади !
  Да ти е живо и здраво и все така обичливо момичето !
  И ти - за да си винаги до нея , когато го пожелае !
  Целувки !

  ОтговорИзтриване
 2. КОЙ НЕ БИ СЕ ЗАРАДВАЛ,НА ПОДОБЕН ПОДАРЪК! АЗ СЕ РАДВАМ,САМО ЗАРАДИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГИ ВИДЯ И НАЙ-ВЕЧЕ,ЗА ТОВА ,ЧЕ СЪМ СЕ СРЕЩНАЛА С ТЕБЕ,СКЪПА! ХОРАТА С ТАЛАНТ И СЪРЦЕ ПРАВЯТ ЖИВОТА МИ ПРЕКРАСЕН!БЛАГОДАРЯ ТИ!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?