Пролетно зелено и пеперуди във въздуха...

Започнах този тишлайфер за отмора и отпускане от всички сметки....по готов модел на квадрата,който е поместен 3 пъти в него

,но гледа в различни посоки и са разменени цветовете.Разочарованието ми бе огромно,когато със сборката на първия квадрат ми стана ясно,че "почивката" ще се превърне в нова математика и преизчисляване на всичко, но така или иначе, моделчето е лесно, в рамките на 5 часа се справих със събирането му, като накрая подравних квадратите по размера на най -малкия.
Следващият момент бе избора на бродерия-харесаха ми мотивите от един шаблон и ги "откраднах", като добавих  и  пеперудите и разбих модела на парченца, защото бе прекалено голям за размера на правоъгълниците, върху които трябваше да се побере.

Ето и малко от бродерията:





Сега остава да избродирам и двете бели успоредни ленти с малки цветенца, още не съм взела решение дали ще е с панделки или- с мулине, но и това ще стане.
Усмихнат ден на вас! Тук е облачно, но мисля , че слънчо няма да се предаде и ще огрее небосклона. А аз отивам да купя още малко боя за яйца за да изпратя и нея и зарадвам поне мъничко  още някого...:). Другите две писъмца пътуват вече за Франция и Дубай...,а това ще полети за ...Япония.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта