Пролетно зелено и пеперуди във въздуха...

Започнах този тишлайфер за отмора и отпускане от всички сметки....по готов модел на квадрата,който е поместен 3 пъти в него

,но гледа в различни посоки и са разменени цветовете.Разочарованието ми бе огромно,когато със сборката на първия квадрат ми стана ясно,че "почивката" ще се превърне в нова математика и преизчисляване на всичко, но така или иначе, моделчето е лесно, в рамките на 5 часа се справих със събирането му, като накрая подравних квадратите по размера на най -малкия.
Следващият момент бе избора на бродерия-харесаха ми мотивите от един шаблон и ги "откраднах", като добавих  и  пеперудите и разбих модела на парченца, защото бе прекалено голям за размера на правоъгълниците, върху които трябваше да се побере.

Ето и малко от бродерията:

Сега остава да избродирам и двете бели успоредни ленти с малки цветенца, още не съм взела решение дали ще е с панделки или- с мулине, но и това ще стане.
Усмихнат ден на вас! Тук е облачно, но мисля , че слънчо няма да се предаде и ще огрее небосклона. А аз отивам да купя още малко боя за яйца за да изпратя и нея и зарадвам поне мъничко  още някого...:). Другите две писъмца пътуват вече за Франция и Дубай...,а това ще полети за ...Япония.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?