Подарък със жребий

Здравейте мои читатели!
От вчера в главата ми се зароди една мисъл и след кратко обмисляне, реших да я осъществя. Не е нищо ново под слънцето, греещо над блоговоете на много прошиващи по цял свят, но за моя блог е новост.
И така, ще ушия и подаря нещо някому, по случай Първа пролет,като ще участват всички, коментирали след публикацията, че желаят да участват в играта.
Тоест, за да вземете участие, трябва да оставите коментар след моята статия.
След седмица, ще бъде избран на случаен принцип един от вас, който ще трябва да ми прати адреса си, за да му изпратя ушития от мен армаган.



И така, вие сте на ход!

Коментари

  1. Миличка, а какво да окментираме?! Освен идеята за тази игра.
    Не съм от тези, дето първи се нареждат да получат нещо ей така без нищо. Не,че не харесвам твоите неща. Но за мен тръпката е повече в даването, отколкото в получаването. Поне да имаше някакво предизвикателство. Например, този, който ще получи от теб да направи подарък на следващия по ред, който от своя страна, след като получи да направи на третия и т.н. Ей тогава ще стане истинска интересна игра, нещо от сорта "Предай нататък". Ако ти харесва, разбира се. Стана ми любопитно дали ще има желаещи за това.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ния, точно защото тръпката е в подаряването, а само с две ръце , и много нужно време за изпълнение на всичко, което шия, не мога да имам конфекционна производителност. Ще ми се да мога да подаря на много хора частичка от творчеството си, но уви, ограничена съм, за това избрах този начин. Твоята идея за ''предай нататък'' обаче много ми допадна, въпросът е в това, че е задължаваща обаче . И участниците трябва да са готови да го направят също и да творят - също. Защо пък не? Да видим другите какво мислят по въпроса?

      Изтриване
  2. Идеята за "Предай нататък" много ми хареса и с радост бих се включила и аз :) Винаги е приятно когато очакваш подарък, а още по-приятно е когато зарадваш някого с ръчно изработена от теб вещ...

    ОтговорИзтриване
  3. Е,сега става вече интересно! :)
    Май ще направим два тура, един ще си остане за моя жребий, а следващото- предай нататък? Какво ще кажете? И да измислим регламент? Как, какво и по какъв начин ще се извърши като процедура, чисто формална, а е ясно, че всеки ще напрви за другия това, в което е ръкотворен- сръчко. Тъкмо ще стане по- интересно? Хайде, чакам още мнения и още идеи !

    ОтговорИзтриване
  4. Иди, ти си инициаторката, ти трябва да определиш регламента. Но според мен "Предай нататък" не изключва твоя жребий. Той само ще е началото.
    А може би си права, може би ще има желаещи за жребия, но не и да се включат в продължението. Дааааа, не всеки може да бъде творец и да направи сам нещо и причината да не е нежелание. Но наистина, времето ще покаже, всичко зависи от коментиращите тук.

    ОтговорИзтриване
  5. Хей Илиана ,радвам се ,че все по-често пишеш тук !Сутринта ми започна с разходка из Барневил ,а сега тези прекрасни ириси и още по - прекрасна идея !
    Желая ти много слънце в сърцето,в очакване на Първа пролет !

    ОтговорИзтриване
  6. Това е един от малкото блогове, които следя. Виждам как правиш всичко с желание. Факта, че искаш да зарадваш непознат с подарък, говори че имаш златно сърце! Дано попадаш на повече такива хора в живота си!

    ОтговорИзтриване
  7. Рени..., зад това име едно момиче яхащо бързи мотори и обичащо цветята ли се крие?
    Радвам се, ако е така. И - благодаря!

    ОтговорИзтриване
  8. Привет на всички отбиващи се!
    Аз редовно съм тук,но не винаги успявам с коментарите!Сега обаче съм на линия!Ил,каквото и да измислиш-с тебе съм! Включвам се!Не,че не обичам да подарявам,но от сърце си признавам! Много се радвам,когато се е сетил някой за мене!Това са спомени,които сгряват!

    ОтговорИзтриване
  9. Всичко тук е толкова красиво- и дома ,и цветята, и ръкоделията,разходките--Всичко,всичко...
    Поздрави,Илианка!

    ОтговорИзтриване
  10. Румяна Николова7 февруари 2014 г. в 11:46

    Здравейте,момичета!Аз пък не крия,че страшно много искам да получа подаръка на Илиана.Дано пък да се падне на мен!Толкова много ти се възхищавам Diva!Твориш красоти,пишеш толкова забавно в блога си/който признавам си чета с безкрайно удоволствие/,че все едно аз съм преживяла всичко заедно с теб.Признава си и друго:заразих се от твоя позитивизъм,винаги смело напред,въпреки трудностите,които срещаме в живота си.А като гледам тези прекрасни ириси виждам едно прекрасно синьо безвремие!

    ОтговорИзтриване
  11. Тази вечер отново надничам през твоето прозорче,Илиана.Ти си като Рог на Изобилието,който не спира да се раздава,раздава,........Изненадите ти не свършват,и за това толкова често се отбивам тук.Това ,което си замислила е прекрасно,честито на късметлията.Поздрави. просто Мария

    ОтговорИзтриване
  12. Невероятна красота срещам тук, интересно ми е, и те чета с интерес. Идеята е добра . Благодаря ти! Поздравления и от мен -Дияна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат