Спонтанно...

Тази подвързия за книга направих съвсем спонтанно в ранните сутрешни часове - онези, кото аз най- обичам за работа - между 23.00 и 5.00 сутринта. Когато си лягах в леглото уморена, но доволна, чух през прозореца утринното чуруликане на птичките...Погледнах часовника - бе 4,38 сутринта. Бях работила упорито 4 часа и половина за да изработя една подвързия за подарък, на човек, когото дори не познавам, но исках да зарадвам. Защото тя ме мотивира отново да вярвам, защото мечтае, зашото раздава цялата себе си за това, в което вярва и мечтае да сбъдне мечтата си- за свой дом на село в Родината. Една млада жена, която е само на 20 години, но вече над две години следва сърцето си... До кога? Вие можете ли да кажете до кога ще искате да направите това, в което днес силно вярвате и искате да осъществите? Едва ли...
Благодаря ти Гергана, че те има! И на Вселената, че ни срещна  :)) !


Искам да направя още нещо по твоя ''дневник на градинаря'' ,както съм го кръстила този тефтер, опакован в момента по този начин отпред:







и изглеждащ така - отзад:





Квадратчето със слънчогледите и кошниците със селскостопанска продукция и - тикви :)) е не само да ти напомня за твоята градина в Тюркмен, а и за да си събираш всички сълфетки, а които пишеш, драскаш плануваш, преди да ги загубиш и пренесеш на сигурно място в твоя дневник- това е джобче :




Вътре съм поставила една от моите любими по формат и изработка тетрадки за моите дневници- със спирала, 200 листа и разделена с делители- така може човек да си направи раздели, като мечтите си ... ''моята къща'' например или '' новата ми напоителна система''....''мъдри мисли'' и каквото още акъл ти роди.

Коментари

  1. Прекрасен подарък за един чудесен човек!
    Дия

    ОтговорИзтриване
  2. Красива е подвързията и си е струвало труда.А Гери е една истинка бългърка,която обича земята си.Честито на Гери!Е,не спираш Илианка с творенето на красоти.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Ooo, chela sam publikaciite na Geri, koiato e edno umno, krasivo i talantlivo balgarsko momiche, koeto na vsichkoto otgore e edin mnogo uvlekaqtelen razkazvach na istorii, taka che sam mnogo shtastliva da naucha che imenno neia ste zaradvash. Zlatni ti race Ile.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен дар за едно много мило момиче, на което се възхищавам и аз.Илиана,гледайки тази прекрасна подвързия си мисля,че би изглеждала завършена,ако над тази пърхаща пеперуда бъде избродирано "ГРАДИНАТА НА СЛЪНЦЕТО"всепак е за Гери.(извини ме за намесата) просто Мария

    ОтговорИзтриване
  5. Ил е не само творец,а и личност изпълнена с обич към света! Дано винаги получаваш толкова,колкото даряваш! Намасте,Ил!

    ОтговорИзтриване
  6. Чета ви коментарите след като завърших подвързията. Стана ми любопитно, че Мария дава като предложение нещо, с което аз тръгнах като идея, правейки повързията- не знаех какво ще изобразя върху корицата, само знаех, че ще го има името на блога на Гери и то- в близък до нейния шрифт.
    За даването иполучаването... древна тема, която обаче винаги е балансирана, ако не от нас самите, то Вселената го прави в съотношението сън- работа- лично време. Не се замисляме над това, но е така и винаги съотношенията се променят, но цялото е балансирана единица.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат