От сърце благодаря, Леонардо!!!

Получих подарък, съвсем неочаквано, а всъщност не бе подарък, бе нещо, което бях поръчала за нашия дом през април, нещото, което да ни изразява , показва като хора с различни усещания и потребности и в същото време да ни обединява като едно цяло, каквото сме - нашето семейство и нашия дом.Да, именно "дом" е думата, която превръща една къща в нещо по вече, това е постройка със собствена душа, интимност, уют и топлина, взела от всичко по малко от обитателите си и пренасяйки го през годините, придавайки го на следващите обитатели .
Ина принципа на случайностите или- закономерностите, табелата пристигна в нашия дом точно в деня на нашата 8-ма годишнина от съвместния ни семеен живот с Вилфрид - 30.12. "Пристигна", защото ни бе донесена лично от Леонардо и неговата съпруга в нашия дом.


Все още се крепи на патерици, трябва да бъде закачена пред нашата порта или- на стената на къщата, още не мога да реша, защото изработката е толкова финна и ефирна, че изпитвам страх да я закача на верига, както ми бе идеята първоначално и да виси от стряхата над портата. Но тази филигранна дантела на вплели се гроздове, листа, птици , жито и цветя изглежда толкова крехка, че изпитвам страх да я закача и вятъра да не я скърши.

Благодаря ти Леонардо, от сърце!

Чаках я 8 месеца за да се появи на белия свят в този й вид, но чакането си заслужаваше!


Прекрасна е, нали??!

Коментари

 1. Прекрасна е! Ще измислиш прикрепване на стената. Тази красота не я виждам закрепена с верига, пък било тя и много специална! Честито!
  Дия

  ОтговорИзтриване
 2. Мнооого красива! И цветята на Ида са там :) Много щастие и любов да има в дома ви! Честита Нова Година!

  ОтговорИзтриване
 3. Анастас Бахнев3 януари 2014 г., 10:28 ч.

  Да ,заслужава си:)Фамилията е много важна-изработка също:)Най важното ,че си я харесала от душа!!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна изработка, а посланието -тъй красноречиво!!!Честита Нова Година!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Наистина майсторска изработка!!!
  Да е щастлива Новата година в прекрасния ви дом!!!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?