Да бъдеш папа за един ден

И така, една моя дългогодишна мечта е вече сбъдната реалност. Италия вече за мен не е непозната страна. Е, ако можеш да опознаеш която и да е страна за 10 дни, а Италия съвсем не е от ''лесните'' дестинации.
но така или иначе на 24.10. аз се кажих на автобуса на фирма ''Бохемия'' и поех към ''Чудесата на Италия''. Екскурзията е невероятно богата на обиколка в страната, ни и невероятно изморителна. Това обаче за мен не бе никакъв проблем. Аз просто съхранявах себе си, бягайки от заобикалящата ме реалност в България.
Не е идеята ми да ви разхождм из Италия, не и този път. Искам да ви покажа една моя снимка,която юиненада и самата мен. Не знам какъв порив ме обхвана и кое ме накара да застана така, но в него момент аз наистина почувствах душата си изпразнена и чиста. Нямах вече никави очаквания, никакви упреци към никого, никакви самообвинения. Бях станала въздушна и лека...и давах ауденция на целия свят, който ме дразнеше до вчера.Нищо нямаше значение, освен аз самата. Важната бях аз, единствено и само. И...
Искам да мога всеки ден да се чувствам по този вълшебен начин , в този единствен миг.



Коментари

  1. Наистина изглеждаш много щастлива на снимката! Затова ти пожелавам да имаш повече от тези вълшебни моменти!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта