Малко закъсняла "крейзи" пролет...

Шие ми се, много ми се шие, но уви, обстоятелствата не са  съвместими с желанието ми. И това ще се случи, още малко търпение!
А сега взех със себе си малко конци... и три пачуърк квадрата. Каква ще е съдбата им- още самата аз не знам. Може би тишлайфер или възглавнички? Каквото - такова, дойде ли му момента, нещата ще се случат! Сега е важното, че мога да  се потопя в пролетното излъчване и свежест на цветовее , които ми се усмихват цветно от крейзи кавдратите с... теменужени усмивки.
 Тук таме се крият срамежливо лалета...


 и няколко нарциса.На душата ми става свежо, нищо, че е първия ден на лятото и че утре е денят с най късата нощ - денят в който съм се появила на белия свят... Днес изпращам последния ден на 48 -та си година... бродирайки.


 Спокойна нощ!

Коментари

 1. Честит рожден ден , пораснало - непораснало момиче !
  Винаги ще ми напомняш за малката Ида ...
  Бъди ми здрава и обичана , от сърце ти го желая !
  Гушкам те !

  ОтговорИзтриване
 2. Честит рожден ден!!!Ненапразно е точно този денят на твоята поява и нека все така да носиш светлина!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви мили момичета! :)
  Юле, аз ще си остана малката Ида, нищо че вече съм голяма! Но винаги се грижа за детето в мен, защото то ми показва верния път на живота ми.
  Беа, на никой от нас денят на появата му не е случаен, а моя за мен самата определено е специален.Колкото до светлината, аз се къпя в нея, няма как да остане невидима...за тези ,които могат и искат да я видят! :)
  Усмихнат ден и на двенките! :) :) :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?