За добрите сърцаДнес се бях подготвила за един труден и не много приятен понеделник, тъй като в санитарната къща, където трябва да ми направят новите чорапи за липодем и разширени вени, работи нова служителка, която бе объркала всичко. Налагаше се днес за трети път да отида до клиниката по хирургия за да ми променят отново рецептата, а моя хирург тази седмица е в отпуска. Дори бях решила да не ходя изобщо и да се откажа от новите си чорапи...Но в един момент едно гласче в мен се обади и ме попита:"Защо се отказваш от своето право сама?Поне опитай, направи усилие!"
И така...очаквайки Вилфрид да се върне за да взема колата, реших да се захвана с нещо,което обичам и да помоля за съдействие хора, които познавам и ценя заради човечността им и качеството им да бъдат личности да ни помогнат в начинанието на групата от прошиващи да създадем малко радост в 46 детски сърца за Коледа и да съберерем средства за дома в Доганово. Инициатор в самото начало и все още е Еми, а за идеята с несесерите Хрис в далечната Бразилия... И така, неусетно забравих за моите си ядове и проблеми и се ...развихрих! :) Който ме познава, ще е наясно, че наистина влагам цялата си енергия и плам в такива дела.
Сега се прибирам от акция:"Да спасим чорапите на Ида" ! Всичко мина по вода и ще си имам нови чорапки! :)
Та...исках да кажа кава е поуката за мен? Не прави предположения, не си поставяй сам бариери! Бъди себе си и се раздавай за другите, тогава винаги ще си бобедител самия ти!
Пожелавам ви една прекрасна вечер ! И ви обичам! Всички, които днес направихте денят ми ведър, прекрасен и слънчев с вашата добрина и сърдечност! <3 :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?