Отново е пролет!

Отново погледа ми се простра над необятната зеленина на нивите и хребетите когато пътувам между дома ни и квартирата, в която живеем. Долавям как застоялата кръв във вените започва лекичко да се събужда и раздвжва. Усещам онова леко гъделичкане в носа, което е предвестник за моята поленова свръжчувствителност..., но и..., че живота в цялата природа се събужда отново. Събуждам се и аз. След летаргията обзела душата ми от дълги месеци, собствените ми душевни лутания и терзания през изминалата година, редицата разочарования, спънките които преживях и трудностите, през които преминах.
Жива съм! Отново(за кой ли пореден път??)! Събудена от чудотворната сила на пролета. Започвам да мечтая - слабичко, несигурно, бавно, но истински! Отново се прокрадват кълновете на щастието в душата ми, на усещането, че ми предстои нещо хубаво и ново, че ще ми се случат куп чудеса, че ще постигна много свои цели, че обичам и съм обичана от любимия мъж!
Всичко това... минава през главата за секунди..., но изисква минути, за да бъде написано. Обаче аз ще го напиша, този път ще издържа до края, а не като редицата опити да пиша в предходните месеци, завършили безславно с неуспех.
Та какво исках всъщност да кажа? Ами ето това:
Здравейте приятели! Приемете моите извинения за дългото ми отсъствие и разочарванието да отваряте всеки път блога ми, а той да не ви предлага нищо ново. Завърнах се отново! Благодаря ви, че ви има, че сте до мен!
Пожелавам ви една прекрасна пролет, като да събуди и у вас новите желания, стремежи, любов и щастие! За да полетите! Напред и нагоре! Да достигнете голямата си мечта!


Усмихвам ви се :) и ви пожелавам вълшебна пролетна вечер!

Ваша Дива

Коментари

  1. Прекрасно!
    Чудесно е,че си отново тук!!!!
    Добре си ни дошла-мога да те нарека Пролет вече-идваш точно с нея........
    Желая ти незабравими мигове с любимите хора и неща!
    Бъди ми здрава ,а аз ще съм тук да те посрещна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат