Коледа

Отново е Коледа....


Една година завъртя пълния кръг на колелото си и се изтъркули...Смея да кажа, че за мен тази година бе от "мъдрите"-така наричам аз не леките си житейски години, в които поради случващите се събития, аз наистина помъдрявам, трупайки нови знания, преборвайки се с нови изпитания, прекрачвайки нови измерения. И това като във физически, така и в психологически смисъл. Такава за мен бе и 2004 година. Явно при мен цикличността е на 7 години...сега значи ми предстоят години на реализация и наслада от наученото...до 2018 година! Тогава ще "помъдрявам" отново...
Какво искам да пожелая на вас, мои приятели?
Здраве - както винаги на първо място! Защото ако го нямате, нито щастието ви ще е пълно, нито можете да мечтаете за всичко.
Любов - та за къде без нея? Какво би бил живота ни, ако сърцето ни не трепкаше от преливащите в него чувства, предизвикани от тази малка петбуквена думичка? Любовта във всичките нейни форми и състояния...И чувството, че обичате и сте обичани !
Вярата е трета в класацията. През тази година за сетен път разбрах и изпитах на практика нейната сила. За това вярвайте в нещата които искате да постигнете! Вярвайте, а не се надявайте! Надеждата е слаба, вярата - силната!
Мечти - всякакви ! Мечтайте смело и пожелавайте мечтите ви да станат реалност! А после вярата в това, че е възможно да се случат ще направи чудеса! И никога не забравяйте едно, а именно , че чудото сте вие! Не е нужно да чакате Коледа, за да си пожелаете едно желание и някой друг да ви го превърне в реалност! Пожелавайте си желания всеки ден и ги привеждайте в изпълнение сами,защото е така! Силата е във вас самите! Вашите мисли са магьосници, за това не губете време, осъзнаете ли,че искате нещо, изпратете силна насочена мисъл към Вселената и запрятайте ръкави с вярата, че ще се случи! И то се случва! Не вярвате? Еми там е проблема ви! Просто затворете очи... и ...повярвайте!
Късмет - за всяко едно ваше начинание той ще ви е нужен!
Щастие. След всичките 5 пожелания, остава да му се насладите!
Бъдете щастливи приятели!
Весели празници! И много усмивки! :)))

Коментари

  1. Илианче, прекрасна публикация! Благодаря ти за красивите пожелания и позитивността!
    Нека и за теб Коледните празници да са съчетание на много любов, хармония, топлина и щастие, а....Новата 2012 година да е най-хубавата година в живота ти! Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко хубаво си го казала!
    Мъдростта е най-прекрасното, което животът може да ни подари! За нея сме тук! И за любовта! А когато имаме и двете, сме наистина щастливи!
    Най-прекрасна Коледа от мен!
    Много целувки!
    (водо-лейчето) :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта