Готовата ми "Есенна вечер" !

Е,както всяка история си има начало ,така идва и края й... Днес се щурах насам-натам,ходих до пощата да пращам колет за България и през цялото време картинката й ме гледаше от леглото, където я оставих. За да престои, а аз- да мисля наблюдавайки я, каква да бъде рамката й.
Прибирайки се от пощата,идеята ме осени! И започнах...
Ето я вече завършена.Харесва мию: стилна, жива, крещяща от цвят и в същия момент...мека и топла - моята интерпретация на една чужда картина, моята "Есенна вечер".

Спокойна нощ! :)

Коментари

  1. Страхотна е!Веднага познах по коя картина е.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Веси!:)Още една от този автор ми е влязла в полезрението...

    ОтговорИзтриване
  3. Илианче,.....гледам и не мога да повярвам на очите си....Толкова перфектно си пресъздала Леонид Афремов и....неговото дъждовно време......Чудесно! Много, много хубаво е станало твоето пано! Възхищавам ти се!!! Винаги ме изненадваш с твоя креативитет!!!
    Прегръщам те и ти желая една чудесна вечер!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Бени! :) Скоро трябваше да обясня какво точно правя...Казвам-"текстилно изкуство", 'картини от текстил"...въртях ,суках,а в галават ми все напираше:"Кртини а ла Ида" или "ИЛИ ИДА Арт". Наистина си е някакво си мое течение, да пресътворявам природата в картина,но не с бои,а с платове,филц,конци,панделки и перли.Много е трудоемко и смея да твърдя-много по трудно от живопистта,защото тук цветовете,краските,сенките и нюансите трябва да бъдат точно намерени в платове,филц и конци,за да бъдат правилно поставени на основата...Но пък удоволствието от готовата творба е незаменимо!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Илианче, (Кафявооче), случайноста ме доведе до твоя прекрасен блог. Невероятните изработки, които показваше в гобленарския форум са ме пленили отдавна. Сега отново ще се наслаждавам на уменията ти. Пресъздаването на есента в творбата ти ме грабна от първия поглед!
    Поздрави от мен; fantaziq

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря Славена! Надявам се да създам още такива платнени картини и то не само в есенни краски. За сега обаче , темата строителство е с преоритет в живота ми. а за после- ще видим!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат