Коледни дреболийки...

Е,отново идва Коледа и аз подготвям отново мънички подаръци,които да раздам на близките ми през тази година хора. Малко трудно се справям с всичко през изминалите 12 месеца,защото с това пътуване между България и Германия,поддръжката на три къщи,километрите прекарани по аутобаните и пътищата на двете страни, административните задачки и обезсилващи желанието за шиене ситуации,някак и творческата ми муза е на газ и стоп система. Но се надявам да се справя и да успея да стопля максимално много сърчица и тази година! :)



Коментари

  1. Да-а, що ли са ми познати ... ;)
    Предстои да започна и аз, но няма да са дреболийки,а по-голямо пано.
    А що се отнася до справянето - сигурна съм че ще успееш!

    ОтговорИзтриване
  2. Щото едно птиченце ти е донесло май доста от същата колекция?! :) Приятно шиене! :)На мен от кръстосване по пътищата вече ми идва всичко на нагорнище...

    ОтговорИзтриване
  3. Няма по-ценен подарък от .....саморъчно направения!!! Толкова топлина има в твоите коледни пана!!! Благодаря ти за коледното настроение, което ми подари с тях!!!Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  4. Така е Бени! И аз винаги съм смятала,че подаъкът изработен специално за даден човек е най-ценен.Особено ако е вплетен и с добри мисли и енергия,докато е правен! А коледното настроение е в душите ни и огънчето,което пламти в сърцата ни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта