Възглавници,възглавнички и....пак възглавнички

Отдавна не бях шила толкова много възглавници накуп! Е,сега се случи и има да шия още даже. Но сега се занимавам и с редица други неща,като метене и бърсане на пустинен прах,който се нанася ежеминутно от работната площадка на гаража пред къщата ,шкурене и лакирване на стилажи и греди,за които друг е получил пари за "добре свършена работа" и ежедневно тичане и подаване на едни или- други документи по различни инстанции...
Днес доидоха от дърводелска фирма и снеха размерите за мебелировката в новата ми работна стая.Сега очаквам да чуя и цената,за да реша дали ги поръчвам или-не.С две думи,нещата около цивилизоването на нашата българска къща в малкото родопско селце,отстоящо на 7 км от Смолян напредва.Не всичко се случва така,както съм го мечтала и проектирала,скоростта е далеч под очакваната,но- вървим напред.Което е и целта!
Та да се върна на възглавничките...




И една стара ваша познайница намери новия си дом:



Коментари

  1. :))) възглавничките са страхотни ....., а другите неща ще се оправят ... стъпка по стъпка ,всичко се нарежда така както трябва да се нареди.... за всяко нещо си има място под слънцето :)))))))))) ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта