Техниката Блокхаус ( Log Cabin) в картинно обяснение.

Поради интерес,а и факта,че в книгата,която имам обяснението в снимки е чудесно,ги качвам в блога си.


Важното е при събирането да се издбере една от двете часовникови посоки и да се следва неотлъчно при последователността на сборката на лентите.
При това,тези ,които се събират в два срещуположни ъгъла е хубаво да са две по две контрастни,така като се погледне получения квадрат е "разполовен" на две : ден и нощ, свело и тъмно.Не не се изключва и пълната пъстрота,въпрос на усещане,желание,усет за красота. Успех на начинаещите,а знаещите...ами не пречи пак да си припомнят! :)

Коментари

  1. Благодаря ти ида от сърце!Вярвам,че това ще е помагало и за други като мен.Желание имам,сметките са ми неясни,но ще опитам поне да видя къде бъркам и кое не ми върви!
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Просто не е за вярване....тук няма сметки,всичко е толкова просто (срам)..

    Ще показвам! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ваня,радвам се,че съм могла да помогна! А за срама,няма място за срамуване,всички се учим и много неща не знаем,не бихме могли и да научим всичко за целият ни един живот! Но можем да си помагаме,когато знаем нещо и да предаваме знанието един на друг и това е най-ценното ! Ще чакам да сътвориш своя Блокхаус и да го покажеш един ден,това ще ме направи щастлива!:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Илияна - толкова просто било!
    Таня

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта