Изложбата ми Senden 17.06- 19.06.2011

Е,и това събитие е вече в архива ми.Преди малко се прибрах от последния ден на изложбата в Зенден. Аз лично съм удовлетворена,но като цяло времето не бе с нас.Имам предвид -метеорологичното.Като че ли се бе наговорило точно тия три дни да вали и плющи,при това примесено с силните напори на вятъра и температури около 10-те градуса.Което съответно се отрази на посещаемостта на изложбата ни.Понеже доста хора проявяваха любопитство,то ето го моят щанд от различни ъгли и переспективи.








За емоцията ми е трудно да разкажа.Това всеки го преживява по своему.Но съм щастлива,щом успях да накарам хората да забележат нещата ми,Умирам за сън и очите ми се затварят,за това,за да не напиша някоя глупост ви пожелавам лека нощ!

Коментари

  1. СУПЕР! Браво Ида! вземи им акъла на германците! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз останах безкрайно очарована от посетилите изложбата. Бях подготвена и за критика, както и за негативни мнения. Но не получих нито едното, нито другото, а само комплименти. Което разбира се радва! Но най ме радва факта, че забелязаха собствения ми стил на работа и различието в моите творби от чистия пачуърк. Това за мен бе най-важното! Жалко е, че лошото време ограничи посещаемостта на изложбата ни, а честно казано в моите очи тя бе по-вече от чудесна и всеки един от нас заслужаваше по-голяма посещаемост, но с природата не можем да се конкурираме и аз за себе си съм много доволна - най-вече, че събрах смелост да се покажа пред публика за да бъдат видяни творбите ми не само от близки и познати. Безкрайно съм благодарна на приятелката ми Мария, която дойде от Ерланген, въпреки кошмарното време и за първи път пътува на дълго разстоятие с кола в проливен дъжд и почти ураганен вятър! Благодаря ти, Мария :)))!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни емоции и преживявания!
    Благодаря, че сподели тях и изложбата с нас!
    Даже само заради приятелка като Мария си е заслужавало мен ако питаш :)

    ОтговорИзтриване
  4. Харесах си калъфка 33 ,дали не бях се впечатлила и преди от бродерията на точно тази-отивам да се поразровя из блога ти .Благодаря за споделянето на този приказен кът..

    ОтговорИзтриване
  5. И аз ви благодаря! Емоцията наистина е голяма,при това - изтощителна! Аз никога не съм си лягала 3 поредни вечери преди полунощ,а тези три дни в 22.30 вече бях в леглото...толкова немощна се чувствах! Но пък удовлетворена и щастлива!А колкото до дадена творба,и на самата мен ми бе интересно да си видя нещата подредени в изложба, изглеждат някак различно от в ежедневната им наредба има някаква строгост излъчването им е по - ярко.

    ОтговорИзтриване
  6. Браво, Ида! Поздравления!
    Чудесно е да можеш да покажеш всички тези прекрасни неща, които твориш, защото на живо определено изглеждат различно. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте Илияна,
    Аз съм Ирина Тодорова от фирма Аксиома, която внася шевни машини Bernina в България. Покрай Bernina ние (Аксиома) се запалихме за пачуърка и имаме желание да направим нещо за българските любители. Имаме една заличка, в която организираме разни мароприятия (можете да погледнете във фейсбук "Да си направим Пачуърк" и разглеждайте надолу по стената, докато стигнете изложбата "Цветя в ръцете ни". Имаме идея и за конкурс. Имаме желание да помагаме на българските "кръпкоманки". Оценяваме много високо труда, на всички, които творят красотите от текстил и за нас е удоволствие да го популяризираме. Ако имате някакви идеи, за които търсите подкрепа, ще се радвам, да ги споделите.
    Поздрави и успех

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат