Еднодневна екскурзия

Случват се и такива моменти. Тръгнахме, подтикнати от две намерения : да приберем от ремонт принтера ни,чийто сервиз се намираше в градче на около 50 км от нас- Dietenheim и по прпдължение на пътя в посока Allgäu - Bad Grönenbach. Тук би трябвало да има фамилия,одглеждащи кучета от породата Berner Sennenhund -Appenzeller,такова ще бъде нашето куче след като Вилфрид излезне в пенсия и ще могат да подтичват заедно на воля в Родопите .
Времето не бе слънчево и топло,но настроението ни бе приповдигнато и нито факта,че не си прибрахме принтера ,нито факта,че не се срещнахме с фамилията,а и липсата на признаци да има наличие на кучешки живот там успяха да ни развалят настроението.При това се сдобих с няколко ценни за мен снимки,които ще видите и вие.
Първата снимка е на ето тази ръждясала желязна фигура в един двор в Dietenheim

Следващите са от Bad Grönenbach.
А от магазина за бижута от тази снимка се сдобих и с неочакван подарък
Получих ето това колие с перла и костенурка,продукт на " Tomasch Sabo ".Всяка може да се носи и самостоятелно сама за себе си.Основния мотив и желание бе разбира се -костенурката, животинче заемащо специално място в нашата връзка с Вилфрид преди да създадем семейство, но и в последствие съпътващо ни по един или друг начин.
Денят ни бе прекрасен, селцата през които минавахме пътувайки бяха красиви и кокетни и се прибрахме с приповдигнато настроение привечер у дома, където пред телевизора с по един приготвен от Вилфрид коктейл "Мохито" завърши щастливо и вечерта на този прекрасен семеен ден.
Пожелавам ви спокойна и щастлива вечвер!
Дива

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта