Пролетен венец

Започнах го преди няколко дни,а идеята се роди в главата ми,когато видях едно предложение в списание за домашен декор.Венеца там нямаше нищо общо с моя,но просто поглеждайки него в галвата ми като светкавица проблесна мисъл-венец за Великден от плат...После обаче размислих,че за Великден времето е ограничен отрязък,а ако е пролетен и цветен,може да се ползва цяла пролет.

Мисля,че би било интересно и възможно всеки да си направи сам такъв венец,за това ще покажа в снимки стъпките и последователността на изработка,а креативността и вариациите са безкрайно много.

И така-урок в снимки.






Нарекох този венец на Японя и нейня народ.И на моята виртуална приятелка и учителка по дистанционна бродерия-Ирен Ямами. Пожелах им след една година там отново да е мирна и спокойна пролет, да цъфтят цветя и да пеят птички, да има звънлив детски смях и много сърца, пълни с любов и радост.
Ето това е крайния резултат на моя венец.Дано съм ви била полезна и ви пожелавам да си направите ваш такъв-има място за още много личен елемент и креативизм.
Спокойна нощ!
Дива

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта