И един великденски тишлайфер

Когато отидох да купя платовете за няколко човека от моите виртуални дружки по игла и ножица в България,много харесах платчето с яйчицата и си го купих.От там-до идеята за тишлайфер не се наложи да се самоубеждавам,при това реших,че тъкмо ще направя нещо свежо и шаренко и същевремено ще упражнявам новата ми страст-бродерията с панделки.

Тишлайфера е готов,ето и малко снимки .Най-новото,на което се научих с него е да бродирам букви и смея да кажа,че съм запленена от красотата на буквите,които бродирах.Моите са комбинация между бодове от бродерията и бродерия с панделки,като основния елемент в тях е грозда.
Тук искам да благодаря на моята виртуална приятелка и учителка по дистанционно бродиране Ирен Ямами ,да я прегърна сърдечно и да и кажа,че страшно много стискам палци и и пращам положителна енергия- на нея и семейството й,които в момента преживяват невероятен стрес ,напрежение и мъка в Япония!

Коментари

  1. ...здравейте с удоволствие разглеждам тези прекрасни бродерии/живея в слънчева Испания/, може да Ви се сторя малко старомодна /на 37 год. съм/, но има нещо, което много искам и това е да изработя за любимия ми и единствен син покривка с бродерии и 6 салфетки с неговите инициали Б Ч /Благой Чубриев/ ако ми дадете някои идеи много ще съм Ви благодаряна мейла ми е : nusha_ch@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Щом човек има мечти и желания,не може да става дума за старомодност. Но дали идеята за сълфетки с бродерия е добра? Дали ще ги използва някой някой ден от страх,да не ги изцапа? А относно идеите,то зависи какво конкретно желаете? Вие трябва да сте наясно с това,а аз после ще съдействам с удоволствие! Усмихнат ден Ви желая !:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта