Добро утро с чаша горещо кафе

Много ми липсват форумите,точно поради тази мила рубрика,в която можеш да споделиш две думи с някого на чашка виртуално кафе.Да поздравиш,да се оплачеш,да изразиш радостта си от нещо хубаво,което ти се е случило или-предстои да се случи.За съжаление всеки от нас има собствен път на развитие,преоритети,които във времето се променят и по един или друг начин напускаме  един кръг на обкръжение,за да попаднем в друг такъв.
Днес ви каня на чаша виртуално кафе в моя блог и поздравявам  всички четящи съфорумци с него! Искам да ви кажа,че мисля за вас,винаги ви пожелавам един успешен и усмихнат ден и ви пращам частичка доброта и положителна енергия!
Е,докато писах,и кафето е готово !
Пожелавам ви един слънчев,усмихнат ползотворен и пълен с положителни емоции ден!:))
Ваша Дива

Коментари

  1. Съжалявам че чак сега виждам кафенцето,но то аз и без друго кафе не пия.Обаче много ти благодаря за пожеланията-наистина имах един успешен ден!Лека вечер от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко мило е това пожелание! Препоръчвам си го всяка сутрин с любимата напитка. Това е времето , когато оставам сама със себе си и целият ден е пред мен. Сега ще си добавя и това пожелание!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат