Поредното кафе с вас

Добро утро!Тук е мрачно и дъждовно,но на мен ми е весело и уютно на душата,защото отново съм моторизирана  и след малко отивам в Бургау до магазинчето за платове и шивашки материяли-искам да си купя малко мулине в нови цветове и тези,които почти ми свършиха,малко панделка за шев и един плат,който бе намален на 1 Е,ще го ползвам за долен такъв, а цената му е супер!
Ето снимка от на вън
В момента вандата ми се кипри щастливо в коритото на мивката,където е на водопой
 А аз искам да споделя с вас ето това капучино днес
Пожелавам ви един весел и усмихнат петък !
Ваша Дива

Коментари

  1. Този път с удоволствие ще отпия от кафето-чудно изглежда!Благодаря!А за разходката до магазинчето за платове направо си ти завиждам.......Чакам да видя находките ти.Бъди ми здрава!

    ОтговорИзтриване
  2. Този път нямаше много находки ,Юле...Дазже леко разочарование,защото от плата,който исках да купя и органзата,която исках,нямаше останало нищо... :(
    Но пък си купих ефектна прежда за крйзи блокчета в различни цветове,бяха я намалили на по 1Е гранчето.И мулине си купих и панделки,това е,после може и да снимам...

    ОтговорИзтриване
  3. Привет,Ида!С огромен интерес разглеждам твоя блог и се старая да не пропусна нищо!Голямо удоволствие за мен е да се насладя на това изобилие от красота!Благодаря ти,че споделяш всичко това с нас!Приятни почивни дни!:)
    Теменужка

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат