Коледното одеяло,което се превърна в сватбено

Кой каза, че на Коледа не се случват чудеса?! Случват се и още как !!!
Чудо се случи и с моето Коледно одеяло, което шиех за Вилфрид. Не успях да го довърша, уви, но се бях подготвила с подаръци, така, че липсата му в коледната нощ не бе проблем. И тогава ме осени идеята, че много по подходящ повод за това одеяло е нашата 5 годишнина от сватбата, която е утре. Вилфрид винаги въздишаше, когато шиех сватбените одеяла първо на племенничката, а после и на дъщеря ми Неди.Въздишаше с подчертано артистично нещастен вид и казваше, че и той иска сватбено одеяло...Веднъж го попитах, ще се ожени ли за мен повторно, ако му ушия и подаря сватбено одеяло и на него? Засия като коледна крушка и тържествено отговори : "Да".
Всички тия мисли се превъртяха като филмова лента в главата ми и взех моментално решението за одеялото, което днес довърших.
Ето го и него с размери 2,15м Х 2,05м :


И надписа му отзад:


Вече си открих сама и грешка, уви, няма как да я корегирам...

Весела вечер !
Ваша Дива

Коментари

 1. Браво! Супер е станало! Ако знаеш колко се радвам на мъже, които имат желание и оценяват такива неща... Със здраве да го ползвате:)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря Кети! :))
  Вилфрид му се зарадва много сутринта,но то бе "пакетирано" и завързано,така,че не го е разгледал внимателно.Само му казах,че звездите от Мелник са скокнали от небето директно в нашето одеяло :))!

  ОтговорИзтриване
 3. Много хубаво! Харесва ми и стила, и цвета и изработката. Чуден подарък :)
  А за надписите, аз отдавна действам по бързата процедура, понеже тази е наистина дъъълга...

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?