Малки коледни картинки

За къде без тях?!  Те дават един особен привкус на цялата коледна атмосфера.
Когато шия тези модули, си представям цялата коледна еуфория, която съм изживяла през изминалите години от живота ми-от детството , та до днес...Имало е славни Коледи (едно време имахме само Нова година) имало е и екшъни -когато бях малка си спомням, че майка "обичаше" да ни прави фойерверки (да види дали сме подготвени за бърза евакуация в случай на пожар ) с елхата и памука , който редеше под нея и по клонките й за да имитира сняг. Явно от нея съм наследила любовта към декорирането-слава Богу, без слабост към пожарите ;) ! Поне 3 такива спомена имам, като единия случай нещата явно бяха доста сериозни, защото татко ме изнесе на вън през прозореца....Имам и една Коледа,която бих забравила за винаги и не я пожелавам на никого-тази, която прекарах абсолютно сама, без близките и децата ми и първата след кончината на татко...
Хубавото на живота е, че нещата продължават напред!
Ето малко картинки :)








Искаше ми се да успея да направя още, но някак се завъртях нещата и не успях. Обаче до Коледа има още дни, нали ;) ?!
Усмихнат ден! :)
Ваша Дива

Коментари

  1. Кой си го може,си го може.Скъпа,няма да се уморя да казвам,че имаш страхотен усет за симетрия,виждаш всичко в перспектива,съчетаваш по неповторим начин цветовете.Ти даваш живот на нещата,които твориш и така създаваш красота.
    Вземи сложи емотикончета,за да ти се поклоня и да си сваля шапката.
    Целувки от Муцунката.

    ОтговорИзтриване
  2. Danke,liebe Rena!
    Муцунче,не ми се покланяй и сваляй шапка,но ти благодаря за думите,които стоплиха душата ми!Винаги съм казвала , че моя свят е пъстър и цветен и наистина ми доставя страхотно удоволствие да подбирам десените на платовете и да редя после цветни пъзели от тях.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат