Пет години...

Вчера се навършиха 5 години от пристигането ми в Германия. От тогава имаме традиция- на този ден готви винаги Вилфрид традиционното ни за "Добре дошла!" ядене- гулаш.
И вчера традицията бе спазена, при което аз нямах право да влизам в кухнята, докато не бях повикана :).
Ето малко снимки.




Впечатляваща е чинията на нашата фотографка - Неди, за това не мога да не ви я покажа ;)


Неди не хапва почти никакво месо, а това е пробната лъжичка сос! Нещата разбира се се развиха в полза на готвача ;)(за негова радост!) и слава Богу-сос и картофи имаше в изобилие!

А това е букета, който получих тази сутрин със закъснение, заради студа и страха на Вилфрид,че ако купи в Гундреминген цветята, ще замръзнат по пътя-в момента температурите в Германия стигат до -15 градуса.

И така,живота продължава,започва и моята шеста година тук-надявам се да е пълноценна, успешна рентабилна и много щастлива за двама ни и любимите ни хора, да има много смях и усмивки, да мечтаем много и смело, да управляваме събитията и ситуациите  .и да държим здраво руля на живота ни. А всяка мечта ,да става рано или късно сбъдната реалност!
Това пожелавам и на всички вас-тези, които четете и следите с интерес моята страничка тук .
Усмихнат ден :)!
Ваша Дива

Коментари

  1. Няма нищо по-хубаво от традициите! И то онези, които сами си създаваме, които правят една обикновена дата специална, един жест - важен и две сърца по-топли!
    Искрено ви се радвам, Иде! Пожелавам ви още много букети и празнични изненади във вълшебната приказка, която животът ви предлага!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Една картина от плат