Време е за по кафе!

Съвсем импулсивно купих миналия ден тези платове.


Може би защото ми напомнят за едно място,където мина голяма част от времто ми през изминалите  години   и пиенето на виртуалното кафе там почти всеки ден с приятна компания с обща любов към...цветята най-вече! :)).Или защото провокираха в съзнанието ми усещане за уют,топлина,съпричастност в мрачния и дъждовен есенен ден това бе като лъч светлина!
 За първи път шия нещо мъничко и дребничко,като тая подложка за кафе,но толкова й се радвам!
Та на бързо на едно отпадъчно листче и "видях сметката" ;))

 и вече е готова!


Коментари

  1. Аз се чудех къде изчезна, тя... на кафе! :D Виждам, че усърдно си се трудила, за това и не те засичам на едно място в нета. ;) Хайде ползотворни вечери пред машината и все пак се сети за някои хора в итнернет - пространство. Вили :*

    ОтговорИзтриване
  2. Вели,ами интернетпространството спи вече,когато се разходя на там,пейките в парка са пусти и лампичите са сиви,а не зеленички...
    А дръзновението ми явно яко ме е "захапало" в последно време.
    Ама може и тук да пием по едно виртуално кафе,само трябва да си чукнем явка ;).
    Поздравче!(розичка):))

    ОтговорИзтриване
  3. Приказни!!!
    Аз ползвам едни пластмасови подложки да ми създават кафеено настроение, но нямат нищо общо с показаните красоти! :) И все пак са си някакви малки ритуали, които създават уют и радост.
    Пожелавам ти много кафета да изпиеш на тях и всяко да е придружено с по-голяма усмивка от предишното!
    водо-лейка

    ОтговорИзтриване
  4. Да,Бодолейче, когато я ших, точно това си представях- идеята за кафето, присъствието на още един "топъл" елемент на масата, насторнието.Вчера ходих в магазина от където купих платовете и понеже продавачката миналия път ие укори, че никога не съм си показвала нещата,които шия- взех този път с мен и подложката. Знаеш ли каква бе първата й реакция?! Вдигна подложката към носа си и взе да я мирише!А аз викам:"Не,не,не мирише на кафе,ама е идея да потърся кафеена есенция и да я напарфюмирам."Но явно първата инсинуация е тази-от зрънцата кафе в канта и дима на чашата.:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта