Моите свещи

Първата си свещ направих по принуда и липса на възможност да купя готова.Трябваше ми за рожденния ден на съпруга ми.Комшийката ми обяснява половин час докато я разбера,че ще ме заведе в магазин,където ще си направя сама свещта.Ако щете ми вярвайте,помислих си,че не е в ред,ама любопитството ми бе по-голямо,отколколкото неверието...И така,речено-сторено,отидохме.
Това беше първото ми посещение на "Хобауер"-магазин за креативни натури.
В момента ,в който влезнахме,се почувствах като Алиса в страната на чудесата и исках да заключат магазина час по-скоро от вън,но аз да остана цялата вечер и нощ на спокойствие вътре,за да мога да видя всичко,да докосна всичко,да попия всичката тази красота и изобилие на идеи и възможности на спокойствие!
Така се роди първата ми свещ.
Ето я и нея:


И от другата страна:

Може да ми е първата,но и до ден днешен си я харесвам много. :))

Следващата я правих за 60 годишния юбилей на приятел на Вилфрид-Волфганг:





Дойде ред и на следващата,купих я заради това,че самата свещ ми хареса,а после я нарисувах:




Следващите ,които ще видите,купих за Св.Валентин-страшно ми хареса цвета им за узряла вишна със седефен оттенък,а после реших,че ще нарисувам двете от тях:


Отдолу е декоративен пясък със същия цвят,а по-светлото червено е каменно сърце,всяка година купувам по едно за Св.Валентин и така колекцията ни от сърца нараства :)).

Следващата свещ е една от любимите ми.Купих ги последните на една разпродажба,бяха3.Едната я подарих,а другите две задържах.Снимка имам само на едната в този компютър.Ето я:

За сега ще спра до тук,после ще продължа друг път нататък.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Как да си направим водна каскада?

Тази, която носи пролетта