Буркани

Здравейте отново!
В последните дни ми е доста напрегнато,тъй като съпруга ми получи ново работно назначение и утре се изнасяме окончателно от Бенсхайм.Малко тъжно...Винаги отнасям по едно късче от мястото,където съм била и живяла,а тук прекарахме една година.И винаги остава частичка и от мен...
Въпреки събирането на багажа,успях да осъществя и няколко свои проекти.Един от тях е "Буркани с зимнина"


Докато шиех блока и умувах как да го капитонирам ми дойде щурата идея да прошия бялата лента с разноцветни криви тегели.Речено-сторено!


А после открих, че имам мъниста в подходящо зелено, които бях купила за "садене" на цветя на влаковия ни модел. Замислих се не мога ли някак да ги вградя в плетеницата за малко по вече настроение.

Резултата ми хареса. :))

Коментари

 1. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 2. от цялата работа най ми е чудно как успяхте да пренесете влакчето? :) къде се преместихте?

  ОтговорИзтриване
 3. Ха,ха,така е то,като сме с много явки! :)) Влакчето си е в къщи и никога не е мърдало от тук.Последната година Вилфрид бе на работа в Библис. От три дни е с ново назначение-на 180 км от дома.Чакам го да се прибере в петък,за да даде инфо и започвам ново търсене на втори дом ;)). А влака ще си стои тук,докато наистина ще се мести след няколко години.Ще е сложно,но почти съм го измислила как ще стане,само дето на г-н Брьомер му се вижда невъзможмо.Ама е,няма невъзможни неща,докато човек диша и мисли! Усмихнат ден на теб! :))

  ОтговорИзтриване
 4. Това не е буркан със зимнина, това е вълшебен буркан със спомени ;).

  ОтговорИзтриване
 5. Спомените са в буркана на втория рафт - най-левия :)).

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си направим книга сами

Размисли на глас за домашното огнище

Как да си направим водна каскада?